Akkerstraat, Ulvenhout
2 slaapkamers • 175 m2 • Gestoffeerd

Riant en luxueus uitgevoerd hoekappartement met een prachtig terras van 70 m2, gelegen op het zuiden en met schitterend uitzicht op het Ulvenhoutse bos.
Het appartement is gelegen in een prestigieus en kleinschalig appartementen complex op een centrale locatie, nabij het Ulvenhoutse bos en de doprskern.


Indeling

Begane grond
Entree met bellentableau, brievenbussen en video intercominstallatie.
Centrale hal met liftinstallatie, trappenhuis en toegang tot een 4-tal appartementen.

Eerste woonlaag
Entree.
Hal (ca. 6.20 x 2.70 m) met meterkast, garderobe, video intercomsysteem.
Modern betegelde toiletruimte (ca. 1.20 x 1.85 m) met vaste wastafel.
Inpandige berging/stookruimte (ca. 1.20 x 1.80 m) met opstelling gas, cv-unit, boiler en warmte terugwin installatie.

Riante en sfeervolle living (ca. 86 m2) met half open televisie/studeerruimte, diverse op maat gemaakte kastenwanden, toegang tot woonkeuken en slaapvleugel alsmede openslaande deuren naar het imposante deels overdekte, zonnige terras van totaal ca. 70 m2.

Vanuit nagenoeg alle vertrekken in het appartement verkrijgt u uitzicht over de prachtige, rustige groene omgeving aan de voorzijde van het complex.

Woonkeuken (ca. 4.50 x 3.00 m) met geklopte marmeren vloer, schuifdeur naar de living en een luxueuze, moderne L-vormige inrichting met hardsteen aanrechtbladen voorzien van dubbele roestvrijstalen spoelbak. De inrichting bestaat onder andere uit een 5-pits kookplaat, afzuigschouw, oven, koelkast en een vaatwasmachine. Een vaste zitbank met tafel maken het geheel compleet.

Bijkeuken (ca. 3.10 x 2.60 m) te bereiken via de keuken. de bijkeuken is voorzien van een geklopte marmeren vloer, op maat gemaakte kastenwand, uitstort gootsteen en aansluitpunten ten behoeve van wasapparatuur.

Portaal/gang (ca. 1.35 x 6.55 m) met toegang tot:

Slaapkamer I (ca. 3.35 x 2.70 / 1.00 x 0.90 m) met vaste wastafel, op maat gemaakte kastenwand en toegang tot het terras.

Slaapkamer II (ca. 4.20 x 5.00 m) met op maat gemaakte kastenwand en toegang tot het terras.

Luxueuze, moderne en ruime badkamer (ca. 7 m2) met geklopte marmeren vloer, design radiator, whirlpool, aparte douche met thermostaatkraan, toilet en vaste wastafel unit.

Terras
Het terras (totaal ca. 70 m2) is deels overdekt en omvat diverse elektra aansluitingen, een watervoorziening en een borstwering van ca. 1 meter hoogte. Het terras is op het zuiden gesitueerd en heeft 2 afgesloten poorten aan de prachtige groene voorzijde.