Kalishoek, Breda
2 slaapkamers • 100 m2 • Gestoffeerd

Omschrijving:
Op uitstekende locatie in Breda-Zuid, op loopafstand van het gezellige Ginnekenmarktje gelegen, een royaal, modern 3-hoekkamerappartement op de 1e verdieping met berging en eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein.

Begane grond:
Centrale entree met brievenbussen, toegang tot lift en deur naar achterzijde van het gebouw waar de parkeerplaatsen en bergingen zich bevinden. Ieder appartement heeft hier haar eigen berging.
Het achterterrein is afsluitbaar door middel van een elektrisch bedienbare poort.

Eerste woonlaag:
Galerij met toegang tot appartementen en voor het appartement een trap naar het afgesloten parkeerterrein.

Ruime hal (circa 5.25 x 1.10m en 2.75 x 1.70m) met toegang tot: Berging met de cv en aansluitpunten voor de wasapparatuur;
Toilet met fonteintje;
Woonkamer: (circa 44m²) De lichte woonkamer is royaal en voorzien van twee franse balkonnen.
Keuken: (circa 2.45 x 2.76m) De open keuken is onder andere voorzien van een moderne grijze inrichting met roestvrijstalen gaskookplaat, roestvrijstalen oven,afzuigkap,vaatwasmachine en koelkast.
Slaapkamers: Slaapkamer 1 (circa 3.00 x 5.06m) is gelegen aan de achterzijde van het appartement dus zeer rustig. Slaapkamer 2 (circa 2.25 x 3.30m) is gelegen aan de zijkant van het appartement en heeft ook een frans balkon.
Badkamer:(circa 2.25 x 2.80m) Luxe badkamer voorzien van een ligbad, aparte inloopdouche en wastafelmeubel.

Algemeen: De gehele woning is voorzien van houten vloerafwerking enkel de badkamer en toilet zijn voorzien van modern tegelwerk.
Het appartement is gelegen in het bruisende Ginneken / Breda-Zuid. ’t Ginnekenmarktje licht op loopafstand. Op de begane grond komt een uitgebreid medisch zorgcentrum, Het Huisartsenteam Breda. Dichtbij het winkelcentrum Valkeniersplein, bushaltes en diverse scholen. Sportfaciliteiten, het stadscentrum en in- en uitvalswegen bevinden zich binnen handbereik.